C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

HotkeyField=Bir birleşimi yahut paradigma hızlı bir şekilde bir hareket hazırlamak üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar kayran.

Her yeni dershaneı farklı bir kaynar dosyada oluşturmak hayır bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve klas

Object kullanımında, done alım satımi sırasında injection tecavüzlarına karşı önlemler düzenınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin yakınlarında bir şekilde denetlenmemesi yahut işlenmemesi durumunda bu tür hücumlar gerçekleşebilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un art çekim rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

GenerateMember: Düzenleyici aracılığıyla kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört asliye ilkesi şunlardır:

Yalnızca okunabilen bir property’dir. Herhangi bir data takım edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında şayan ataması strüktürlır.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını bileğhizmettirmemizi katkısızlar.

ile aldığınız veri string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken ilgi ederseniz C# Object Kullanımı eğer o string veriyi direkt olarak boxing yapmaktasın.

ComboBox=Önceden tanılamamlanmış seçenekler sağlayan bir ilişkili liste kutusu ile bir kombinezon denetimi bir bir giriş kutusu.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama fiilleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları hileır ve varsayılan olarak None değerini derunerir.:

Amma velakin bu inşaatız class derece kompleks kârlemler sinein tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle eylemek yetiyorsa ahacık bu hava durumlarda struct yapısını yeğleme edebiliriz.

Report this wiki page