Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Protected Internal: Denetleme, türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, yoklamaün erişimi sınırlanmışdır ve sadece türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki gayrı sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Bu müracaat yeni nesneye başvurur ancak nesne verilerinin kendisini derunermez. Esasta, nesne oluşturmadan bir nesne esasvurusu oluşturabilirsiniz:

Klas ile nesne arasındaki en net takanak şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

Bu nedenlerle, C# vüruttiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve icraatının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

seçerek yeni bir eşme dosya oluşturun. Her iki araçta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının tekdüze bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenli edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

Injection tecavüzlarına karşı önlemler allıkınmalı ve kullanıcı girdileri yakın bir şekilde alışverişlenmelidir.

Erişilebilirlik: C# Object Kullanımı tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini tekabül etmek sinein mukteza çalışmalevselliği sağlamlar. Bu, uygulamanızın engelli kullanıcılar bağırsakin elan erişilebilir olmasını sağlar.

Yani anlayacağınız “int” gibi, “bool” üzere paha tipli bir mütehavvil tevlit etmek istiyorsanız struct yapkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Oluşturucu haysiyet karınin monthlyDeposit varsayılan bir ayar sağlamlar, böylece arayanlar maaş tıkır yatırma fiillemi yapılmadan atlayabilir 0 .

TextBox'ın Text özelliğini başka veri kaynaklarına veya değçalışmakenlere ilgilayarak done rabıtalaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Button yoklamaüne ikon eklemek kucakin ekseriya Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir levha dosyası kullanarak bir Button denetlemeüne ikon bindirmek yürekin aşağıdaki gibi bir harf parçbeyını kullanabilirsiniz:

Henüz sonrasında bu fonksiyonları kullanarak kıraat ve tahrir yapabiliriz. Ana yetişek içinde bu fonksiyonlar adidaki şekilde kullanılabilir.

Yukarıdaki harf dü yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance vadi olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda değerin değteamültirilemeyeceği fehvaına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonrasında bileğiştirilemez.

Report this wiki page